fbpx
[email protected]   +40 749 096 939  

Servicii oferite

Coaching și consiliere privind carieră

Consilierea în carieră este un proces, prin care îți voi oferi suport pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional sau pentru a depăşi obstacole ce ţin de sfera carierei. Ca un prim pas în relația noastră, vom explora împreună așteptările, preocupările tale și schimbările/alegerile care probabil dorești să le faci.

citește mai mult

Cursuri

Cursurile pe care le oferim în cadrul Careers Center se adresează atât antreprenorilor și angajatorilor care doresc sa investească în dezvoltarea angajaților cât persoanelor fizice care au în vedere dezvoltarea personala. Cursurile deschise, se desfășoară la sediul nostru din Str. Sucevei nr. 14, iar cursurile personalizate, adresate exclusiv angajaților din anumite companii se desfașoară la o locație stabilită de comun acord.

citește mai mult

Consultanță în managementul resurselor umane

Dacă eforturile dumneavoastră au dat rezultate, iar compania pe care o conduceți se dezvoltă, iar numărul angajaților este în creștere, veți avea nevoie de o structură organizațională bine gândită și bine comunicată în interiorul companiei dumneavoastră.

citește mai mult