Team Building

Organizăm programe de team bulding cu nivele de complexitate diferite, de la activități de team building indoor cu durata de cateva ore, la programe outdoor ce implică activități de team building extrem, cu complexitate și durată mai mare.

Programele sunt special concepute pentru a îndeplini așteptările clienților nostri dincolo de obiectivele clasice al unui team building: comunicare eficeintă, lucru în echipă, leadership, planificarea și organizarea activității, asumarea de roluri, delegarea, luarea de decizii si mai ales trăirea succesului în echipă.

MAKING OF!

Programul nostru special de Team Building numit “Making of!” a pornit de la succesul pe care îl au exercitiile de team building de genul “Știrile din compania noastra”. Am dus mai departe acest program către un program de management de proiect deoarece, asa cum știm cu toții, realizarea unui film este unul dintre cele mai complexe tipuri de proiect în care cineva poate fi implicat.
Structura de bază a programului presupune realizarea unui film, pe o anumită temă, cu respectarea unor reguli:

  • Organizarea participanților în echipe, echipa tehnică, respectiv echipa artistică.
  • Echipa tehnică va avea următaorele departamente: productie, scenariu, regie, DOP, sunet, lumini, decor, recuzită, costume, machiaj, montaj.
  • Echipa artisitică: roluri principale, roluri secundare, figuratie.
  • O anumită lungimea finală a filmului.
  • Transmiterea anumitor mesaje.

Fiecare echipă de proiect va fi asistată de cel putin un trainer specializat in managementul de proiect, iar participantii vor primi coaching de la specialiști în domeniul teatrului si cinematografiei.
Activitățile tuturor echipelor implicate vor fi filmate si documentate, astfel incât la finalul programului Careers Center va pune la dispozitia dumneavoastră un film al evenimentelor, cunoscut sub numele de “Making of… “

    SC Careers Center SRL nu stochează și nu prelucrează datele cu caracter personal.